vraag & antwoord

Wat is de beste dag om een personeelsuitje te houden?

Plannen en organiseren

Volgens deskundigen op evenementengebied zijn dinsdag, woensdag en donderdag de meest geschikte dagen. Een heel dag- en avondprogramma kan – afhankelijk van de inhoud van het programma – vermoeiend zijn. Donderdag is dan een goede dag (daarna is het bijna weekend). Je hebt ook meer kans op deelnemers als je het evenement ruim van tevoren aankondigt […]

Volgens deskundigen op evenementengebied zijn dinsdag, woensdag en donderdag de meest geschikte dagen. Een heel dag- en avondprogramma kan – afhankelijk van de inhoud van het programma – vermoeiend zijn. Donderdag is dan een goede dag (daarna is het bijna weekend). Je hebt ook meer kans op deelnemers als je het evenement ruim van tevoren aankondigt en het laat plaatsvinden in een rustige periode: lopen er geen drukke projecten op het werk, zijn er dan niet te veel feestdagen achter elkaar?

Reageer op dit artikel