checklist

Boekenoverzicht

Persoonlijke ontwikkeling

Het afgelopen jaar lichtten we een aantal interessante boeken uit op onze Boekenpagina in Management Support Magazine. Hieronder een boekenoverzicht inclusief link. Heerlijk, bij een kop koffie, thee of warme choco… Dirty desk day Houd eens een dirty desk day waarbij je zo veel mogelijk rotzooi op en om je werkplek maakt. Schrijf je e-mails […]

Boekenoverzicht

Het afgelopen jaar lichtten we een aantal interessante boeken uit op onze Boekenpagina in Management Support Magazine. Hieronder een boekenoverzicht inclusief link. Heerlijk, bij een kop koffie, thee of warme choco…

Dirty desk day

Houd eens een dirty desk day waarbij je zo veel mogelijk rotzooi op en om je werkplek maakt. Schrijf je e-mails op rijm. Bekijk bij iedereen die je vandaag ontmoet welke kleur ogen hij of zij heeft. Dit zijn zo maar wat opdracht uit dit boek. Doel: de dagelijkse sleur op het werk doorbreken. Ken je Wreck this journal? Daar heeft dit boek ook wat van weg.

Auteur: Jacky van de Goor
Prijs: € 14,95
Uitgever: Thema

De groeten met moeten

Moeten, moeten, moeten… het is een uiterst besmettelijk virus dat onze wilspier aantast. We vragen ons hierdoor steeds vaker af wat we wel en niet mogen van anderen. Wordt het niet hoog tijd voor een work-out om je eigen wilspier te trainen? De auteur geeft je tips om minder afhankelijk te worden van het oordeel (of toestemming) van anderen en je wilskracht te trainen.

Auteur: Rick van Asperen
Prijs: € 19,95
Uitgever: Haystack

Wie heeft mijn werkplek ingepikt? Profiteren van het nieuwe werken in 14 hacks

Denk je dat je als managementondersteuner weinig profijt uit Het Nieuwe Werken kunt halen? Ziet je manager het niet zitten dat je thuis gaat werken of zelf je werktijden bepaalt? Nergens voor nodig, als je maar laat zien hoe het óók kan – en dat kun jij als geen ander. Dit boek licht 14 hacks toe die je zelf kunt toepassen.

Auteurs: Suze Krijnen en Floris Vrasdonk
Prijs: € 16,50
Uitgever: Haystack

Timemanagement 3.0

Door Het Nieuwe Werken zijn de grenzen van je werkdag opgerekt en moet je zelf je werkzaamheden plannen. Hoe zorg je ervoor dat de balans tussen werk en privé niet wordt verstoord? Denise Hulst geeft tips om goed voor jezelf te zorgen en je energie te managen.

Auteur: Denis Hulst
Prijs: € 15,99
Uitgever: Spectrum

Boven de lijn

Ben je een zuigtablet of een bruistablet? Die vraag staat centraal in het boek van auteur Berry Koeleman. Hij was op zijn 27ste multimiljonair. Na een faillissement en burn-out besloot hij het roer radicaal om te gooien. Zijn nieuwe motto: doen waar je plezier in hebt, is de sleutel tot succes. Hij legt uit hoe je negatieve gedachten kwijtraakt, je meer plezier ervaart en je persoonlijke doelen haalt.

Auteur: Berry Koeleman
Prijs: € 19,95
Uitgever: Thema

Reageer op dit artikel