nieuws

Check je salaris online!

Persoonlijke ontwikkeling

Is je salaris op het juiste peil? Check het op ManagementSupport.nl met de online Salariswijzer! De eerste salariswijzer speciaal voor secretaressen.

Is je salaris op het juiste peil? Check het op ManagementSupport.nl met de online Salariswijzer! De eerste salariswijzer speciaal voor secretaressen. De ManagementSupport Salariswijzer is ontwikkeld in samenwerking met Berenschot Beloningsmanagement.

MAATWERK

De Salariswijzer is razendsnel en op maat gesneden. Om jouw salaris uit te rekenen, en te vergelijken met dat van andere managementondersteuners, vul je een kort vragenformulier in. Daarin wordt onder andere gevraagd wat je functie, opleiding en ervaring is, en bij wat voor bedrijf je werkt. De Salariswijzer berekent daarna je bruto maandsalaris op basis van een 36-urige werkweek. Op het scherm zie je meteen hoe jouw salaris zich verhoudt met dat van andere managementondersteuners met dezelfde functie, leeftijd, ervaring en opleiding.

UP-TO-DATE

De ManagementSupport Salariswijzer werkt met een ‘levende database’. Dat betekent dat de ingevulde gegevens direct worden toegevoegd aan de database. Doordat er steeds meer secretaressen hun salarisgegevens invullen wordt het resultaat steeds nauwkeuriger. Misbruik en hergebruik wordt gecontroleerd, zodat de database niet snel zal vervuilen.

Je vindt de ManagementSupport Salariswijzer bij de Persoonlijke Groei-tools. Klik hier om je salaris te checken.

Reageer op dit artikel