nieuws

Jubileumcadeau: vakblad plus schrijfmap

Persoonlijke ontwikkeling

Management Support Magazine bestaat 20 jaar! Word je dit jaar abonnee dan krijg je een luxe schrijfmap cadeau.

Management Support Magazine bestaat 20 jaar! Word je dit jaar abonnee dan krijg je een luxe schrijfmap cadeau.

JOUW VAKBLAD

Management Support Magazine is al twintig jaar het vakblad voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementondersteuners. Tien keer per jaar kun je dan lezen over de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. In elk magazine vind je interviews met vakgenoten en deskundigen, kun je lezen over correspondentie, de organisatie van evenementen en het secretariaat, en nog veel meer.

Dit jaar is er een extra reden om het Management Support Magazine in huis te halen. Nieuwe abonnees ontvangen een luxe schrijfmap ter waarde van Eur. 30,-. De schrijfmap is A4-formaat, heeft een afsluitbare rits en insteekmappen voor visitekaartjes e.d.

Reageer op dit artikel