nieuws

Lerende mensen in lerende bedrijven

Persoonlijke ontwikkeling

Leren komt in alle lagen van een bedrijf of organisatie voor. ‘Leren’ is een breed begrip. Je kunt het zien als een proces waarbij mensen samen op weg gaan. ‘Lerende mensen in lerende bedrijven’ is een boek dat daarover gaat.

Leren komt in alle lagen van een bedrijf of organisatie voor. ‘Leren’ is een breed begrip. Je kunt het zien als een proces waarbij mensen samen op weg gaan. ‘Lerende mensen in lerende bedrijven’ is een boek dat daarover gaat.

FACETTEN

In dit boek wordt per hoofdstuk een apart facet van leren belicht. Achtereenvolgens komen de lerende organisatie, het lerende team, de lerende medewerker en de lerende manager aan bod.

De auteurs besteden veel aandacht aan de logische ordening van leren in en door organisaties. Zij interpreteren het begrip ‘leren’ vrij breed en zien het als een proces waarbij mensen individueel, maar ook samen op weg gaan. Het gaat over coaching en begeleiding, over teamvorming en individuele posities in een thema. Dit alles aan de hand van parktijkvoorbeelden, waardoor nog duidelijker wordt wat de auteurs bedoelen.

INFORMATIE

‘Lerende mensen in lerende bedrijven’ is een deel uit de serie Facetten van facility management. Het kost ƒ 41,50 (incl. btw). ISBN 90 14 06621x. Je kunt het bestellen bij klantenservice Samsom tel. (0172) 46 68 28.

Reageer op dit artikel