nieuws

Manpower Secretaresse van het Jaar 2005

Persoonlijke ontwikkeling

Vandaag is de finale van de Manpower Secretaresse van het Jaar Verkiezing in de St. Janskerk in Utrecht. Aan de vooravond van de Nationale Secretaressedag dus. De halve finale was op 5 april en leverde de drie finalisten op.

Vandaag, 20 april, is de finale van de Manpower Secretaresse van het Jaar Verkiezing in de St. Janskerk in Utrecht. Aan de vooravond van de Nationale Secretaressedag dus. De halve finale was op 5 april en leverde de drie finalisten op.

De drie finalisten zijn: Carole Bos (Belastingdienst) uit Apeldoorn, Clementine Schouten (UWV) uit Noordscharwoude en Jacqueline de Vroet (Winkelman en Van Hessen) uit Rijswijk. Zij introduceren zich vandaag door middel een korte portretfilm. Daarna houden ze een korte lezing en beantwoorden zij vragen van de jury. Ook de manager van de secretaressen wordt tijdens de finale op het podium gevraagd zodat de jury en het publiek vragen kunnen stellen over hun samenwerking. Na de laatste juryronde kan het publiek zijn stem uitbrengen, die wordt meegenomen in de uiteindelijke keuze van de jury. Rond 17.00 uur maakt de juryvoorzitter Lodewijk de Waal de naam van de Secretaresse van het Jaar 2005 bekend.

De winnares ontvangt uit handen van Hans Leentjes, algemeen directeur Manpower Nederland, de trofee die door Frank Rosen is ontworpen. Bovendien krijgt de winnares een 8-daagse reis naar de Verenigde Staten aangeboden met daarin opgenomen een werkbezoek van twee dagen aan het hoofdkantoor van Manpower in Milwaukee. De winnaar is een jaar lang ambassadeur van het secretaressevak en zal presentaties geven bij opleidingen, bedrijven en congressen.
  
Meer informatie is te vinden op secretaressevanhetjaar.nl 

Reageer op dit artikel