nieuws

Video-solliciteren

Persoonlijke ontwikkeling

Sollicitanten kunnen voortaan via de website van CVpresentatie.tv werkgevers benaderen met een videopresentatie als aanvulling op hun geschreven brief en cv. Bedrijven kunnen hun vacatures op de site melden en een bedrijfspresentatie toevoegen.

Sollicitanten kunnen voortaan via de website van CVpresentatie.tv werkgevers benaderen met een videopresentatie als aanvulling op hun geschreven brief en cv. Bedrijven kunnen hun vacatures op de site melden en een bedrijfspresentatie toevoegen.

Sollicitanten kunnen zich op video profileren met hun uitstraling en stijl, en bedrijven kunnen sneller kandidaten selecteren. Zij kunnen een videoboodschap van hooguit een minuut met de webcam of digitale camera zelf (laten) maken en insturen. Een werkgever kan een bedrijfspresentatie zelf opnemen of kan dat door CVpresentatie laten doen.

Het plaatsen van een videoboodschap door een sollicitant is gratis, evenals het plaatsen van de bedrijfspresentatie. Wel betalen bedrijven die sollicitanten willen zien. Bedrijven die een jaar de videopresenaties van een bepaalde functiegroep willen bekijken betalen 5000 euro, voor een half jaar is dat 3500 euro.

Meer informatie op Cvpresentatie.tv.

Reageer op dit artikel