nieuws

Werving per video

Persoonlijke ontwikkeling

Internet is een populair medium voor werknemers en werkgevers om een baan, een werkgever of een werknemer te vinden. Vacaturesite JobbingMall introduceert de bedrijfsvideopresentatie, een mogelijkheid om personeel te werven met een videopresentatie op internet.

Internet is een populair medium voor werkgevers om personeel te werven. In de slag om sollicitanten is onlangs een nieuw wapen geïntroduceerd. JobbingMall biedt organisaties de mogelijkheid om vacatures op internet door middel van een videopresentatie aan te bieden.

VIRTUELE BEDRIJFSPRESENTATIE

Audiovisuele communicatie wordt door organisaties al langer ingezet voor presentatiedoeleinden en als middel om de bedrijfsidentiteit mee uit te drukken. Bij JobbingMall kan een één à twee minuten durende videopresentatie worden gecommuniceerd waarmee organisaties zich kunnen voorstellen via internet. Werkzoekenden maken zo virtueel kennis met de potentiële werkgever en krijgen een voorproefje van de organisatie, haar mensen en de bedrijfscultuur.

Reageer op dit artikel