vraag & antwoord

Ik ga werken voor een Engelssprekende Turkse manager. Hoe zijn de omgangsvormen tussen Turkse zakenmensen en hun secretaressen?

Persoonlijke ontwikkeling

Ik denk dat je deze vraag moet neerleggen bij mensen die van Turkse komaf zijn. Misschien dat de Turkse ambassade je daar nog het beste bij kan helpen. Ambassadepersoneel is over het algemeen erg behulpzaam bij het beantwoorden van vragen. Misschien is het een leuk idee om je Turkse manager over onze gewoonten te vertellen. Dat kan […]

Ik denk dat je deze vraag moet neerleggen bij mensen die van Turkse komaf zijn. Misschien dat de Turkse ambassade je daar nog het beste bij kan helpen. Ambassadepersoneel is over het algemeen erg behulpzaam bij het beantwoorden van vragen.

Misschien is het een leuk idee om je Turkse manager over onze gewoonten te vertellen. Dat kan bijvoorbeeld door een Expat-gidsje voor hem te kopen. Daarin worden alle typisch Nederlandse dingen in het (zaken)leven uitgelegd, waaronder de omgang met collega’s en secretaressen. Je kunt de Expat Toolkit bestellen bij Kluwer (info@kluwer.nl). Het ISBN is 9014083955.

Reageer op dit artikel