vraag & antwoord

Ik wil mijn collega die gaat emigreren een boek cadeau doen over werken in het buitenland. Waar vind ik zo’n boek?

Persoonlijke ontwikkeling

Een praktisch boek is ‘Wereldwijd werken. Dual careers en internationale uitzendingen. Een baan zoeken in het buitenland’ van Peter Kranenburg en Mechteld Nije, uitgeverij X-Pat Media, ISBN 9055942545. Er staan veel nuttige tips in (CV opstellen, diverse landen, werkvergunningen, erkenning van diploma’s, links).

Een praktisch boek is ‘Wereldwijd werken. Dual careers en internationale uitzendingen. Een baan zoeken in het buitenland’ van Peter Kranenburg en Mechteld Nije, uitgeverij X-Pat Media, ISBN 9055942545. Er staan veel nuttige tips in (CV opstellen, diverse landen, werkvergunningen, erkenning van diploma’s, links).

Reageer op dit artikel