vraag & antwoord

Wat houdt een test voor loopbaanontwikkeling in?

Persoonlijke ontwikkeling

Het is een test waarbij wordt bekeken wat (het niveau van) je vaardigheden, competenties en kernkwaliteiten zijn. Ook je interessen, talenten, persoonlijkheid, voorkeuren e.d. worden bekeken en gemeten. Het gaat erom wat je wilt en kunt, ook op langere termijn. Op basis van de test kun je gerichter aan loopbaanontwikkeling doen, o.a. door middel van […]

Het is een test waarbij wordt bekeken wat (het niveau van) je vaardigheden, competenties en kernkwaliteiten zijn. Ook je interessen, talenten, persoonlijkheid, voorkeuren e.d. worden bekeken en gemeten. Het gaat erom wat je wilt en kunt, ook op langere termijn. Op basis van de test kun je gerichter aan loopbaanontwikkeling doen, o.a. door middel van opleidingen. Om een indruk te krijgen van de inhoud van zulke testen kun je online kijken op bijvoorbeeld carrièresites en vacaturesites.

123 test
loopbaan.nl
intermediair.nl

Reageer op dit artikel