vraag & antwoord

Hoe kan ik in het vergaderverslag het beste een besluit notuleren?

Vergaderen

Het notuleren van een besluit bestaat uit drie onderdelen: het beginstuk waarin je de aanleiding en het doel van het besluit omschrijft, het middenstuk waarin je alle voor- en tegenargumenten opschrijft, en het eindstuk waarin je vermeldt wat de acties, afspraken en besluiten zijn. Als er een definitief besluit valt, noteer je alleen dat besluit […]

Het notuleren van een besluit bestaat uit drie onderdelen: het beginstuk waarin je de aanleiding en het doel van het besluit omschrijft, het middenstuk waarin je alle voor- en tegenargumenten opschrijft, en het eindstuk waarin je vermeldt wat de acties, afspraken en besluiten zijn. Als er een definitief besluit valt, noteer je alleen dat besluit in je verslag. Als er geen definitief besluit valt, noteer je alle argumenten voor en tegen.

Reageer op dit artikel