vraag & antwoord

Moet je in het verslag de namen vermelden van de deelnemers?

Vergaderen

Het ligt eraan, het is niet altijd nodig om de namen te vermelden bij een uitspraak maar soms wel, bijvoorbeeld als in de vergadering een besluit wordt genomen. Je moet dan aangeven WIE het besluit heeft genomen.Notulen moeten altijd duidelijk zijn, het vermelden van de naam kan daaraan bijdragen. Vraag je wel altijd af of […]

Het ligt eraan, het is niet altijd nodig om de namen te vermelden bij een uitspraak maar soms wel, bijvoorbeeld als in de vergadering een besluit wordt genomen. Je moet dan aangeven WIE het besluit heeft genomen.
Notulen moeten altijd duidelijk zijn, het vermelden van de naam kan daaraan bijdragen. Vraag je wel altijd af of het relevant is de naam van degene die iets zegt, te vermelden in je verslag.

Reageer op dit artikel