vraag & antwoord

Wat is het verschil tussen notulen en een verslag?

Vergaderen

Een verslag kan ook betrekking hebben op andere gesprekken/gebeurtenissen dan een vergadering: een verslag van een gesprek, evenement, onderzoeksrapport enz. Met notulen verwijs je exclusief naar het verslag van een vergadering. In de wandelgangen worden notulen ook wel verslag genoemd. In de boeken over notuleren wordt nergens onderscheid gemaakt op basis van omvang.

Een verslag kan ook betrekking hebben op andere gesprekken/gebeurtenissen dan een vergadering: een verslag van een gesprek, evenement, onderzoeksrapport enz. Met notulen verwijs je exclusief naar het verslag van een vergadering. In de wandelgangen worden notulen ook wel verslag genoemd. In de boeken over notuleren wordt nergens onderscheid gemaakt op basis van omvang.

Reageer op dit artikel