Jeroen Busscher

Columnist

Jeroen Busscher is schrijver, spreker en strateeg. Hij helpt organisaties veranderen en leiders ontwikkelen. Hij adviseert, schrijft en spreekt hierover. Hij is vaste columnist bij Management Support en schrijft over zijn samenwerking met personal assistant Dominique.

www.jeroenbusscher.nl

Jeroen Busscher

De ZOP-map

Ben je druk en ontvang je veel e-mails met 'dringende' vragen? Volg dan dit advies van onze columnist Jeroen Busscher.

Jeroen Busscher

Alles wat er niet toe doet

We zijn niet in de wereld om in ons eentje alles te doen of op te lossen, schrijft onze columnist Jeroen Busscher. Omarm gemeenschap.

Jeroen Busscher

Perfectionisme

Onze columnist Jeroen Busscher wil graag dat perfectionisme als mentale stoornis erkend wordt in het gezaghebbende psychologenhandboek DSM-6.

Jeroen Busscher

Wil je met me sollen?

Maak het me vooral niet te gemakkelijk, vraagt columnist Jeroen Busscher aan zijn assistent. Hij vindt het heerlijk als iemand voor de verandering...

Jeroen Busscher

Lui is professioneel

'Druk, druk, druk'? Geef liever wat gas terug, adviseert Jeroen Busscher. Dat is veel professioneler en gezonder in deze snel veranderende wereld.

Jeroen Busscher

De spiegel

Als je met een assistent werkt, kijk je volgens columnist Jeroen Busscher dagelijks in de spiegel naar jezelf. En dat is niet voor iedereen prettig.

Jeroen Busscher

Ik heb geen assistent

Stop met hiërarchisch denken, betoogt columnist Jeroen Busscher Werk gelijkwaardig samen met jouw 'assistent'.

Jeroen Busscher

Een zooitje

Hoe moet je reageren op de fouten van je assistent, vraagt columnist Jeroen Busscher zich af. Zeker als ze er een zooitje van heeft gemaakt.

Jeroen Busscher

Overoverleg

Overleggen hoort erbij, weet onze columnist Jeroen Busscher. Maar soms wil je als leidinggevende ook dat er dingen vóór jou besloten worden.

Jeroen Busscher

Een standbeeld voor de mensen achter de coulissen

Wat is het toch dat sommige mensen altijd aandacht nodig hebben? Bij vergaderingen hebben ze altijd de grootste mond, als er gejuicht kan worden...