nieuws

Videoconference per mobiel

Taal en communiceren

TANDBERG, leverancier van producten en diensten voor visuele communicatie, introduceert de 3G Gateway. Hiermee kan jij of je manager met een mobiele telefoon met 3G (UMTS) en met videomogelijkheden overal waar je maar wilt deelnemen aan videoconferenties.

TANDBERG, leverancier van producten en diensten voor visuele communicatie, introduceert de 3G Gateway. Hiermee kan jij of je manager met een mobiele telefoon met 3G (UMTS) en met videomogelijkheden overal waar je maar wilt deelnemen aan videoconferenties.

Peking

Dankzij de 3G Gateway kun de gsm-gebruikers volkomen plaatsonafhankelijk videogesprekken voeren. Zo kan men je een mobiel 3G toestel vanuit een hotelkamer in Londen deelnemen aan een videoconferentie met een collega in Chicago en een klant in Peking.

Technologie

Er zijn twee versies van de 3G Gateway beschikbaar met een capaciteit die varieert van acht tot dertig gelijktijdig geplaatste gesprekken, van 3G naar IP. De 3G Gateway gebruikt firewall traversal technologie om het veilig en probleemloos voeren van gesprekken te garanderen.

Wie is Tandberg


TANDBERG is de grootste leverancier en producent van visuele communicatie producten en diensten. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt systemen en software die video, audio en data integreren. TANDBERG zet zich in om het gebruik van visuele communicatie middelen te stimuleren door het bieden van gestandaardiseerde oplossingen die worden ontwikkeld in samenwerking met Cisco. Voor meer info: http://www.tandberg.net

Reageer op dit artikel