nieuws

Facebook komt met sociaal netwerk voor op kantoor

Taal en communiceren

Facebook komt met een nieuwe applicatie: Facebook at Work. Met deze nieuwe variant kan je met collega’s op een afgesloten netwerk communiceren. De applicatie staat los van je persoonlijke profiel. Facebook at Work Als collega’s kan je met Facebook at Work samen aan allerlei projecten werken. Volgens Facebook een goed alternatief voor de vele e-mails […]

Facebook komt met een nieuwe applicatie: Facebook at Work. Met deze nieuwe variant kan je met collega’s op een afgesloten netwerk communiceren. De applicatie staat los van je persoonlijke profiel.

Facebook at Work

Als collega’s kan je met Facebook at Work samen aan allerlei projecten werken. Volgens Facebook een goed alternatief voor de vele e-mails die door bedrijven worden verstuurd.

Veilige omgeving

Alles ziet er hetzelfde uit als het ‘gewone’ Facebook, maar de applicatie draait in een veilige omgeving. Daardoor blijft de informatie binnen de groep collega’s die zijn aangemeld voor de pagina. Verder zijn er op het zakelijk netwerk geen advertenties te zien en worden gebruikersdata niet bijgehouden.

Voorlopig zit de tool nog in de testfase. De applicatie wordt op dit moment in een proef getest.

Lees meer

Tips voor veilig gebruik van social media

10 tips om social media selectief en effectief in te zetten (Vakbase)

Reageer op dit artikel