nieuws

Countdown: nog 4 weken tot workshopdagen

Taal en communiceren

Nog vier weken en dan is het weer zover: de Management Support Workshopdagen op 12, 13 en 14 april. Drie dagen lang, ruim 40 verschillende workshops, inspirerende trainers en een heerlijke lunch. Kom je ook? Wees er dan snel bij, want de workshops stromen vol. 

Countdown: nog 4 weken tot workshopdagen

Workshopdagen

Je hebt de keuze uit workshops als Effectief assertief, Manage je mailbox in Outlook en Tien Tips voor je toekomst. Er zijn ook een flink aantal nieuwe workshops, bijvoorbeeld Leaner werken op het secretariaat en Ontzorgen op hoog niveau.

Bonustracks

Iedereen die minimaal twee workshops per dag boekt, kan voor  25 euro een extra bonustrack volgen, waarin je in één uur tips en trucs krijgt om nog slimmer en professioneler te kunnen werken. Er zijn 4 bonustracks waar je uit kunt kiezen: De vergadering van de toekomst is al begonnen, handige apps voor het secretariaat, tips en tricks voor LinkedIn en tips voor Word en Outlook.

Korting

Neem je een collega mee, dan krijg je extra korting.

Schrijf je in!

Kortom: mis het niet en ga nu naar de site van de Management Support Workshopdagen om jezelf in te schrijven.  Je kunt hier het complete programma bekijken.

Reageer op dit artikel