opleiding

Taal en communiceren

Zakelijk Engels

Je scherpt je functiespecifieke taalvaardigheid binnen een dag aan, en je wordt gewaarschuwd voor de meest gemaakte fouten. Verder leer je de relevante interculturele aspecten waar je als secretaresse tegenaan loopt herkennen en managen. Tenslotte krijg je een praktische pdf-download met de essentiële key-take-aways, plus een schat aan toegepaste voorbeeldzinnen, die je zo in je eigen werk kunt gebruiken. Zakelijk Engels is een perfecte bijspijkertraining waarbij er zeker ook gelachen mag worden. De training wordt gegeven op het taalvaardigheidniveau ‘B2’ (halfgevorderd) van het CEF (Common European Framework).

Zakelijk Engels

 

Wat leer je?

  • Je kent de relevante verschillen op het gebied van correspondentie en telefoonetiquette
  • Je komt in het Engels net zo professioneel overkomt als in het Nederlands
  • Zowel de grammatica als de uitspraak komen aan bod
  • Dankzij de downloads met voorbeeldsjablonen en correspondentiebouwstenen bespaar je niet alleen tijd, maar voorkom je ook fouten

Meer informatie en aanmelden

Brochure aanvragen

 

Reageer op dit artikel