vraag & antwoord

Hebben jullie suggesties voor een originele, maar nette tekst voor kerstkaarten naar klanten?

Taal en communiceren

Je kunt de boodschap zeker anders zeggen dan ‘Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’. Dat kan persoonlijker en je kunt je meer richten op de relatie met de klant. Je kunt een aantal trefwoorden opschrijven die de relatie kenmerken, of je kunt iets vermelden wat in het afgelopen jaar is gebeurd of voor volgend jaar te verwachten […]

Je kunt de boodschap zeker anders zeggen dan ‘Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’. Dat kan persoonlijker en je kunt je meer richten op de relatie met de klant. Je kunt een aantal trefwoorden opschrijven die de relatie kenmerken, of je kunt iets vermelden wat in het afgelopen jaar is gebeurd of voor volgend jaar te verwachten is. Aan de hand van de trefwoorden kun je weer een paar pakkende zinnen formuleren. Houd die boodschap wel kort en natuurlijk positief. Je kunt over dit soort dingen het beste brainstormen met een collega, dan kom je vanzelf op leuke ideeën.

Reageer op dit artikel