vraag & antwoord

Hoe schrijf ik een bedankbriefje voor een kerstpakket?

Taal en communiceren

Je kunt de boodschap in zo’n briefje simpel en kort houden. De toon is vriendelijk en mag wat informeler zijn dan bij een gewoon zakelijk bericht. Je kunt bijvoorbeeld schrijven dat jullie blij verrast waren met het pak en het attent vinden dat de gever op deze manier aan jullie heeft gedacht. In de groet […]

Je kunt de boodschap in zo’n briefje simpel en kort houden. De toon is vriendelijk en mag wat informeler zijn dan bij een gewoon zakelijk bericht. Je kunt bijvoorbeeld schrijven dat jullie blij verrast waren met het pak en het attent vinden dat de gever op deze manier aan jullie heeft gedacht. In de groet kun je een nieuwjaarswens zetten. Bedank de gever namens alle medewerkers aan wie het pakje was gericht.

Reageer op dit artikel