vraag & antwoord

Hoe stuur ik een felicitatie naar mensen die een baby hebben gekregen?

Taal en communiceren

Is het een zakelijk contact, dan kun je zo’n kaartje heel kort houden. Je zet erin wie je gelukwenst (ouders en eventueel broertjes/zusjes: het hele gezin), de gelukwens zelf en de afzender(s). Omdat het een prettige, persoonlijke gebeurtenis is, houd je de toon vriendelijk en enthousiast. Op de cd-rom Correspondentie Support vind je 250 voorbeelden van zakelijke brieven en gelegenheidsbrieven, […]

Is het een zakelijk contact, dan kun je zo’n kaartje heel kort houden. Je zet erin wie je gelukwenst (ouders en eventueel broertjes/zusjes: het hele gezin), de gelukwens zelf en de afzender(s). Omdat het een prettige, persoonlijke gebeurtenis is, houd je de toon vriendelijk en enthousiast.

Op de cd-rom Correspondentie Support vind je 250 voorbeelden van zakelijke brieven en gelegenheidsbrieven, onder andere een brief van een felicitatie bij een geboorte.

Reageer op dit artikel