vraag & antwoord

Hoe vermeld ik meerdere namen bij de ondertekening van een brief?

Taal en communiceren

Je schrijft een groet, daaronder zet je de ondertekenaars onder elkaar. Onder de groet en de bedrijfsnaam laat je wat witregels over voor de handtekening van de eerste ondertekenaar. De naam van de volgende ondertekenaar volgt met daaronder zijn functietitel. Vervolgens begin je met de tweede ondertekenaar, enzovoort: Met vriendelijke groet,    Namens het Studie- en […]

Je schrijft een groet, daaronder zet je de ondertekenaars onder elkaar. Onder de groet en de bedrijfsnaam laat je wat witregels over voor de handtekening van de eerste ondertekenaar. De naam van de volgende ondertekenaar volgt met daaronder zijn functietitel. Vervolgens begin je met de tweede ondertekenaar, enzovoort:

Met vriendelijke groet,   
Namens het Studie- en Congrescentrum

[handtekening J. Croese]

J. Croese
Directeur


[handtekening A. Smit]

A. Smit
Marketing Manager


[handtekening P. Jansen]

P. Jansen
Marketing Assistent

enzovoort

Reageer op dit artikel