vraag & antwoord

Welke naslagwerken kan ik raadplegen voor vragen over stijl en grammatica?

Taal en communiceren

Om in de praktijk snel een antwoord te vinden op grammaticale vragen kun je het boekje Spelling Kort en Goed uit de Werkwijzer-serie lezen. Je kunt het bestellen in de ManagementSupportShop. Een ander goed naslagwerk is de Schrijfwijzer van Jan Renkema, ISBN 90 75 56604 2.Het Groene Boekje is de autoriteit op het gebied van spelling. […]

Om in de praktijk snel een antwoord te vinden op grammaticale vragen kun je het boekje Spelling Kort en Goed uit de Werkwijzer-serie lezen. Je kunt het bestellen in de ManagementSupportShop. Een ander goed naslagwerk is de Schrijfwijzer van Jan Renkema, ISBN 90 75 56604 2.
Het Groene Boekje is de autoriteit op het gebied van spelling.

Verder is er de TaalAnker-serie, uitgegeven door Kluwer. Kijk hiervoor in de Shop. Het zijn kleine boekjes waarin kort allerlei taalzaken besproken worden.
 

Reageer op dit artikel