vraag & antwoord

Boekentip: wil je meer informatie over afkortingen in de zorgsector?

Taal en communiceren

Bestel dan: Afkortingen in de Zorgsector, 1.512 afkortingen uitgebreid verklaard In dit boekje vind je 1.512 afkortingen die gebruikt worden in Zorg en Welzijn en aanverwante gebieden (bijzonder onderwijs, justitie, forensische psychiatrie) en de overheid. Bij vrijwel elke afkorting staan, naast de betekenis, een korte toelichting en één of meerdere websites waar je meer informatie […]

Bestel dan: Afkortingen in de Zorgsector, 1.512 afkortingen uitgebreid verklaard

In dit boekje vind je 1.512 afkortingen die gebruikt worden in Zorg en Welzijn en aanverwante gebieden (bijzonder onderwijs, justitie, forensische psychiatrie) en de overheid. Bij vrijwel elke afkorting staan, naast de betekenis, een korte toelichting en één of meerdere websites waar je meer informatie kunt vinden.

Auteurs: Ingrid de Jong en Marjoleine Kwak

Uitgeverij Kluwer

ISBN: 976-901306651-7

Reageer op dit artikel