nieuws

Gaan positie en geluk samen?

Coördineren

Geluk en succes blijken niet altijd samen te gaan. Stress, isolatie; het zijn enkele risico’s die je als manager loopt tijdens je carrière.

Geluk en succes blijken niet altijd samen te gaan. Stress, isolatie; het zijn enkele risico’s die je als manager loopt tijdens je carrière.

Onderzoek
Dat een baan tot veel stress kan leiden, is niet nieuws. Maar wist je dat Nederlanders in vergelijking met de buurlanden België en Duitsland minder gestrest zijn? Blauw Research voerde onlangs een onderzoek onder twaalfhonderd personen uit.

Telefonische hulp
ICAS is een telefonisch counseling- en adviesbureau dat werknemers helpen met psychologische problemen en vragen over life management. Ervaring leert dat (top)managers door hun geïsoleerde positie hun emoties moeilijk kunnen delen; succes in het zakelijke leven kan ten koste gaan van het privé-leven.

Reageer op dit artikel