nieuws

Ondernemerschap voor assistants

Coördineren

Ervaren secretaressen en assistants moeten de ruimte krijgen om zich gericht en persoonlijk te ontwikkelen. Gelukkig worden in talent development programma’s steeds vaker secretaressen meegenomen. In dit artikel Ben jij al ondernemer van Miriam Byvanck en Joyce Walraven lees je hoe je ondernemerschap in je baan kunt integreren en welke vaardigheden je nodig hebt!

Ondernemerschap voor assistants

Ervaren secretaressen en assistants moeten de ruimte krijgen om zich gericht en persoonlijk te ontwikkelen. Gelukkig worden in talent development programma’s steeds vaker secretaressen meegenomen. In dit artikel Ben jij al ondernemer van Miriam Byvanck en Joyce Walraven lees je hoe je ondernemerschap in je baan kunt integreren en welke vaardigheden je nodig hebt!

Reageer op dit artikel