vraag & antwoord

Wat is de taakomschrijving van een hoofd van het secretariaat?

Coördineren

Je kunt een beknopte omschrijving vinden op de website Werk.nl. Daar ga je naar Op weg naar werk > Over uw beroep en vult het trefwoord ‘hoofd secretariaat’ in. Je kunt deze functie vergelijken met een office manager. Van die functie vind je op ManagementSupport.nl een omschrijving in de rubriek Persoonlijke Groei onder Functieprofielen. Meer […]

Je kunt een beknopte omschrijving vinden op de website Werk.nl. Daar ga je naar Op weg naar werk > Over uw beroep en vult het trefwoord ‘hoofd secretariaat’ in. Je kunt deze functie vergelijken met een office manager. Van die functie vind je op ManagementSupport.nl een omschrijving in de rubriek Persoonlijke Groei onder Functieprofielen. Meer informatie over secretariële functies en hun inhoud vind je in het boekje ‘Een functie met inhoud’ dat je op ManagementSupport.nl kunt bestellen in de shop.

Reageer op dit artikel