checklist

Outlook 2010 Snelle stappen

Digitaal werken

Een nieuwe functie en één van de beste tools in Outlook: snelle stappen. En toch voor veel gebruikers nog te onduidelijk, waardoor ze de tool niet gebruiken. Heb jij hem ook nog niet ontdekt? Dan val je zo meteen van je stoel… Microsoft Office expert Roel Peeters schreef een enthousiast artikel over deze functie en […]

Een nieuwe functie en één van de beste tools in Outlook: snelle stappen. En toch voor veel gebruikers nog te onduidelijk, waardoor ze de tool niet gebruiken. Heb jij hem ook nog niet ontdekt? Dan val je zo meteen van je stoel…

Microsoft Office expert Roel Peeters schreef een enthousiast artikel over deze functie en beschrijft hoe je razendsnel een vergaderverzoek of telefoonnotitie opstelt. Download hier zijn artikel in pdf-vorm: Outlook 2010 Snelle stappen.

Reageer op dit artikel