nieuws

Bericht achterlaten met VoiceMail Direct

Digitaal werken

Je wilt een boodschap inspreken op een mobiel maar de persoon zelf niet aan de lijn krijgen, dat kan met VoiceMail Direct.

Een boodschap inspreken op een mobiel is handig, je bereikt de persoon snel en (bijna) altijd. Als je de persoon zelf niet aan de lijn wilt krijgen, kun je gebruik maken van VoiceMail Direct.

GRATIS DIENST

VoiceMail Direct van KPN maakt het mogelijk de mobiel te gebruiken als ‘postbus’, je kunt op elk moment berichten inspreken en hebt de zekerheid dat je de ontvanger van het bericht niet aan de lijn krijgt. VoiceMail Direct staat standaard aan voor alle mobiele bellers van KPN Mobile. En natuurlijk: voor het inspreken en verzenden moet ook de ontvanger een aansluiting hebben bij KPN Mobile.

VoiceMail Direct werkt simpel: je belt met je mobiel 433 of belt vanaf een andere telefoon het nummer 06 51 233 233. Je toetst het nummer in van degene die je wilt bereiken en je spreekt je bericht in. Aan een envelopje op de display van je mobiel kun je zien dat er een bericht binnen is. De dienst VoiceMail Direct is gratis. Je betaalt alleen het gesprekstarief gedurende de verbinding met VoiceMail. Je kunt de service ook in het buitenland gebruiken (verzenden en ontvangen).

Reageer op dit artikel