nieuws

Breng meer structuur in je werk

Digitaal werken

Ondanks de algemeen dalende werkdruk wordt voor velen van ons het gevoel van chaos, van te weinig controle over informatie-stromen, er niet minder op. Stress en fouten liggen op de loer.

Heb je daar ook last van? Dan kun je overwegen externe hulp in te schakelen, bijvoorbeeld van Organize yourself. Deze organisatie ondersteunt bedrijven en medewerkers in het aanbrengen van meer orde in de wanorde. Geen abracadabra, maar een eenvoudige en effectieve aanpak om het overzicht terug te brengen en een duidelijke en werkbare structuur aan te brengen. Op de werkplek, waardoor bureaus overzichtelijk blijven, fysieke en digitale informatie makkelijker te vinden en te delen is, en medewerkers effectiever met hun werk bezig zijn.

 

Oplossingen

Ook in tijdelijke en minder gebruikelijke situaties biedt Organize yourself oplossingen: bijvoorbeeld bij verhuizingen, projecten, reïntegratie vanuit ziekte, verbouwingen, reorganisaties en fusies. Kijk voor meer informatie op www.organizeyourself.nl.

Reageer op dit artikel