nieuws

Vandaag is het World Paper Free Day!

Digitaal werken

Vandaag is het weer World Paper Free Day, een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor onnodig papiergebruik in organisaties.

Vandaag is het World Paper Free Day!

Wist jij dat we in Nederland zo’n 74,7 miljoen pagina’s per dag printen? Dat één boom gelijk staat aan 25 pakken papier? En dat de grote boosdoeners vergaderingen zijn? Gelukkig kunnen we tegenwoordig ook papierloos vergaderen. Bijvoorbeeld met de app van iBabs waarmee je de stapel vergaderdocumenten terugbrengt tot de dikte van een iPad. Wil je weten hoeveel papier (en dus ook bomen) jouw organisatie kan besparen? Bereken het met de Bomenbespaartest op http://info.ibabs.eu/bomenbespaartest.

Lever ook een bijdrage aan de World Paperfree Day en start bijvoorbeeld met papierloos vergaderen.

Reageer op dit artikel