opleiding

Digitaal werken

Optimaal werken met Sharepoint

Jouw secretariaat is een van de knooppunten in het bedrijf. Diverse informatiestromen komen hier samen; e-mails, (digitale) correspondentie, rapporten, vergaderstukken en notulen, planningen, concepten, offertes en ga zo maar door.

In deze training start je met de basis omdat je geen of weinig ervaring hebt met SharePoint. De organisatie waar je werkt gebruikt het dus jij moet er ook goed mee kunnen werken.

We kijken in een demo eerst naar de opzet van SharePoint en de termen hoe heet het en waar zit het en heel belangrijk wat kun je er mee op het secretariaat! In de loop van deze dag ga je zelf aan de slag met het maken van een eigen Site. In die site ga je dan documenten bewerken en opslaan. Belangrijk zijn de samenwerkingen tussen Office en SharePoint die goed worden besproken en geoefend.

Na deze training heb je een beter overzicht van een aantal mogelijkheden van SharePoint en ben je beter in staat om samen te werken in SharePoint en kun je gemakkelijk documenten en de bijlage in een emailbericht op slaan in SharePoint.

Optimaal werken met Sharepoint

 

Wat leer je?

  • Hoe je centraal documenten nog slimmer beheert
  • Hoe je werkt met centrale agenda’s en takenlijsten
  • Hoe je een wiki site opzet
  • De fijne kneepjes van SharePoint en krijgt de ultieme tips
  • En nog veel meer…

Deze training is ook geschikt voor organisaties met Office365 die aan de slag willen met SharePoint.

Meer informatie en aanmelden

Brochure aanvragen

 

Reageer op dit artikel