vraag & antwoord

Hoe kan ik een bericht sturen aan meerdere personen zonder dat iedereen de e-mailadressen ziet?

Digitaal werken

Je kunt dit doen door de e-mailadressen in de ‘BCC’ te plaatsen. De ontvanger ziet dan niet aan wie het bericht verder is gestuurd. Je kunt deze functie activeren bij de adresvelden in je e-mailbericht. Ga hiervoor naar Beeld op je werkbalk en vink ‘veld BCC’ aan. De e-mailadressen die je verborgen wilt houden, typ […]

Je kunt dit doen door de e-mailadressen in de ‘BCC’ te plaatsen. De ontvanger ziet dan niet aan wie het bericht verder is gestuurd. Je kunt deze functie activeren bij de adresvelden in je e-mailbericht. Ga hiervoor naar Beeld op je werkbalk en vink ‘veld BCC’ aan. De e-mailadressen die je verborgen wilt houden, typ je in het BCC-veld.

Reageer op dit artikel