vraag & antwoord

Kun je in Excel in de koptekst een logo invoegen zoals in Word?

Digitaal werken

Als je in Word een logo wilt invoeren ga je in je werkbalk naar > Beeld > Koptekst en voettekst. Je plaats de cursor in de ruimte van de koptekst, vervolgens ga je in de werkbalk naar > Invoegen > Figuur > Uit bestand. In je bestanden kun je dan het logo opzoeken en invoegen. […]

Als je in Word een logo wilt invoeren ga je in je werkbalk naar > Beeld > Koptekst en voettekst. Je plaats de cursor in de ruimte van de koptekst, vervolgens ga je in de werkbalk naar > Invoegen > Figuur > Uit bestand. In je bestanden kun je dan het logo opzoeken en invoegen. Voor Excel ga je met je cursor in een vakje staan en daarna voer je dezelfde stappen uit (invoegen > figuur > uit bestand > logo invoegen).

Reageer op dit artikel