vraag & antwoord

Hoe kan ik de afspraakherinnering uitzetten?

Digitaal werken

Bij het maken van een nieuwe afspraak in Outlook-agenda staat het toesturen van een herinnering 15 minuten voor aanvang van de afspraak standaard aangevinkt. Als je manager het hinderlijk vindt om altijd dit signaal te ontvangen, dan kun je deze herinnering standaard uitzetten. Ga hiervoor naar agenda; kies daarna voor extra en selecteer opties. Klik […]

Bij het maken van een nieuwe afspraak in Outlook-agenda staat het toesturen van een herinnering 15 minuten voor aanvang van de afspraak standaard aangevinkt. Als je manager het hinderlijk vindt om altijd dit signaal te ontvangen, dan kun je deze herinnering standaard uitzetten. Ga hiervoor naar agenda; kies daarna voor extra en selecteer opties. Klik op het hokje voor standaardherinnering, waardoor het vinkje verdwijnt. Doe dit op het werkstation van je manager.

Reageer op dit artikel