vraag & antwoord

Is het mogelijk om een formulier in Word te maken waarvan bij het openen en invullen alles zichtbaar is, maar dat bij het printen alleen het ingevulde formulier wordt afgedrukt?

Digitaal werken

Daar is het moeilijk antwoord op geven, omdat we het systeem van de lezeres niet kennen. In Word kun je wel een selectie maken van een tekst en dan alleen die geselecteerde tekst afdrukken. Ook kun je met Word formulieren maken en daarvan alleen de ingevulde gegevens afdrukken (en niet de omschrijvingen die er vaak […]

Daar is het moeilijk antwoord op geven, omdat we het systeem van de lezeres niet kennen. In Word kun je wel een selectie maken van een tekst en dan alleen die geselecteerde tekst afdrukken. Ook kun je met Word formulieren maken en daarvan alleen de ingevulde gegevens afdrukken (en niet de omschrijvingen die er vaak bij staan).

Paginanummers invoegen in een Word-document
Hoe kom je van spam af?
Een internet- of intranetsite maken
Boek: Websites die werken
Training: E-learning sneltoetsen

Reageer op dit artikel