vraag & antwoord

Is het mogelijk om bepaalde passages in Word-documenten onleesbaar te maken voor iemand anders?

Digitaal werken

Ja, dat kan. Je kunt in gevoelige of geheime documenten passages onleesbaar maken, en wel met Microsofts Word Redaction voor Office 2003. Met deze tool kun je teksten bewerken. Je kunt ze dan zelf nog lezen, maar wanneer je ze exporteert, worden gemarkeerde gedeeltes onzichtbaar voor de ontvanger. Deze gratis tool is 1 MB en […]

Ja, dat kan. Je kunt in gevoelige of geheime documenten passages onleesbaar maken, en wel met Microsofts Word Redaction voor Office 2003. Met deze tool kun je teksten bewerken. Je kunt ze dan zelf nog lezen, maar wanneer je ze exporteert, worden gemarkeerde gedeeltes onzichtbaar voor de ontvanger.

Deze gratis tool is 1 MB en draait op Word 2003, in Windows 2000/XP/Vista.

Afspraken in Outlook; wisselende tijdsinterval
Wat zijn cookies en hoe verwijder ik ze?
Zijn er goede gratis virusscanners?
Boek: Computerpresentaties
Training: E-learning sneltoetsen

Reageer op dit artikel