vraag & antwoord

“Hoe krijg ik alle ‘heen-en-weer-mail’ bij elkaar?”

Digitaal werken

Als je een vraag uitzet bij veel personen, wordt het een karwei om alle reacties bij elkaar te houden. De oplossing is even simpel als effectief. In plaats van een aparte map aan te maken en al je berichten daarheen te slepen kun je het ook anders doen: zet de discussieweergave aan. Dan houdt Outlook […]

Als je een vraag uitzet bij veel personen, wordt het een karwei om alle reacties bij elkaar te houden. De oplossing is even simpel als effectief. In plaats van een aparte map aan te maken en al je berichten daarheen te slepen kun je het ook anders doen: zet de discussieweergave aan. Dan houdt Outlook alles netjes bij elkaar: tabblad >> vinkje zetten bij ‘weergeven als gesprek’. Het maakt vervolgens niet meer uit waar je eerdere berichten uit deze discussie hebt geplaatst, Outlook zet ze netjes onder elkaar. Klik op het witte driehoekje naast je bericht in de lijst en de hele discussie komt tevoorschijn!

Overzicht in je Outlook-mailbox met kleur
Outlooktip: cc’s in een andere kleur
Outlooktip: koppel een herinnering aan je e-mailberichten
Training: Masterclass Outlook 2010

Reageer op dit artikel