vraag & antwoord

Hoe kies ik de juiste ERP-software?

Digitaal werken

Het kiezen van de juiste ERP-software is niet altijd eenvoudig. Want welk ERP-systeem is geschikt voor jouw bedrijf of organisatie? En als je dan een lijst met oplossingen hebt, welke past dan echt? Om dit vast te stellen moet je in het selectietraject veel verschillende onderdelen doorlopen. Zowel in kleine als in grote, ingewikkelde trajecten […]

Hoe kies ik de juiste ERP-software?

Het kiezen van de juiste ERP-software is niet altijd eenvoudig. Want welk ERP-systeem is geschikt voor jouw bedrijf of organisatie? En als je dan een lijst met oplossingen hebt, welke past dan echt?

Om dit vast te stellen moet je in het selectietraject veel verschillende onderdelen doorlopen. Zowel in kleine als in grote, ingewikkelde trajecten zie je gemakkelijk één of meer onderdelen over het hoofd.

De Software Selectie en Implementatie Gids van het NederlandsKennisCentrum, een onafhankelijke kennisorganisatie die bedrijven met praktische tips ondersteunt bij het selectietraject, geeft een overzicht van alle onderdelen die bij een complex proces als pakketselectie aan bod komen. De gids – met handige checklist – kan een onmisbaar hulpmiddel zijn bij zowel kleine als bij grote selectieprojecten.

Meer weten over het kiezen van de juiste ERP-oplossing?

Reageer op dit artikel