checklist

5 leuke nieuwe producten die je werk makkelijker maken

Faciliteren

Op zoek naar een handige nieuwe tool voor op kantoor of een origineel relatiegeschenk? Management Support zet een aantal producten voor je op een rijtje die je werk niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker maken. 

5 leuke nieuwe producten die je werk makkelijker maken

1. De noodoplader

Het komt altijd ongelegen: een lege batterij van je smartphone en geen stopcontact in de buurt. Om je te behoeden voor hoogoplopende stress omdat je in zo’n geval zonder Whatsappberichtjes zit en geen e-mails mer kunt versturen, is er nu een oplossing: de Travelcharger. Dat is een noodoplader voor onderweg. Sluit je telefoon aan met de bijgeleverde usb-kabel en hij wordt opgeladen. Met de mogelijkheid voor een full colour bedrukking op beide zijden en op een geschenkverpakking. Leuk als relatiegeschenk! www.gimmeconcepts.nl

2. Een zakelijk diner reserveren

Steeds vaker vinden meetings plaats buiten de bekende vergaderzalen. Ook restaurants zijn al jaren een locatie waar je onder het genot van een lunch of diner een zakelijke bespreking hebt. Daarom zijn Couverts en MeetingReview een samenwerking gestart; vanaf nu is elk zakelijk diner ook makkelijk te reserveren via MeetingReview. Couverts biedt de mogelijkheid om bij ruim 2500 restaurants gratis online te reserveren. MeetingReview is een onafhankelijk platform waar je alle meetinglocaties in Nederland kunt vinden en indien mogelijk rechtstreeks kunt boeken. www.meetingreview.com

3. Taart

Iets te vieren? Maak het dan persoonlijk. Gefelicitaart heeft voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie. Of het nu gaat om een felicitatie, een bedankje, iemand succes wensen, een blijk van waardering, de introductie van een nieuw product of een lekker relatiegeschenk. Voeg een bedrijfslogo toe of een foto van de persoon om wie het gaat. Geef je wensen door en ze bereiden een verrukkelijke taart. Ze zorgen zelfs voor een gratis kaartje met je persoonlijke boodschap. www.gefelicitaart.nl 

4. Documenten presenteren

Om documenten te presenteren op gladde, effen oppervlakken kon je rekenen op de zelfklevende of magnetische Duraframeproducten: kaders met magnetische rand. Er zijn nu nieuwe uitvoeringen aan het assortiment toegevoegd. Voor akoestische wanden of een prikbord, bekleed met textiel, kun je nu documenten presenteren met Duraframe® Grip: de klittenbandversie. Ook voor een magneetbord kan je nu terecht bij Durable. Het wordt geleverd in een set met 3 magnetische kaders, 6 magneten en een afleggoot voor stiften. Beschrijfbaar met standaard whiteboardstiften. Wil je meer structuur brengen in de vele boodschappen op het whiteboard? Geef dan een titelopschrift met de nieuwe Magnetic Top. Deze kaders passen boven de magnetische kaders in A3 staand, A4 liggend en staand, of A5 liggend formaat. www.durable.nl

5. De luchtreiniger

Griep, verkoudheid, snotteren.. Zou het niet fijn zijn als je nou eens niet ziek wordt? Er is nu een luchtreiniger die besmetting met het griepvirus via de lucht voorkomt. De Lightair IonFlow is de enige luchtzuiveringstechnologie die bewezen niet alleen virussen uit de lucht verwijdert, maar ook de besmettelijkheid van een virus in de lucht elimineert. Dit is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek aan het Karolinska Institutet en de Linköping Universiteit in Zweden en is gepubliceerd in één van de mest gerenommeerde en geciteerde wetenschappelijke bladen ter wereld: Nature Scientific Reports. www.lightair-luchtreiniger.nl

Reageer op dit artikel