nieuws

Bacterievrij toilet

Faciliteren

Dat de toiletten in openbare gebouwen en op kantoren niet altijd even fris zijn, bewees onlangs het Nationaal Toiletonderzoek 2003. Maar wist je ook dat je bij het doorspoelen van het toilet 60 procent kans hebt om in contact te komen met ziektekiemen?

Dat de toiletten in openbare gebouwen en op kantoren niet altijd even fris zijn, bewees onlangs het Nationaal Toiletonderzoek 2003. Maar wist je ook dat je bij het doorspoelen van het toilet 60 procent kans hebt om in contact te komen met ziektekiemen?

TECE Nederland verzon hier iets op: een bedieningsplaat die de groei van bacteriën remt, zonder dat deze plaat gereinigd of gedesïnfecteerd hoeft te worden.

De plaat, TECEantibac is van een speciaal soort hitech-kunststof gemaakt, die bescherming biedt tegen de groei van bacteriën. Danzij de in het materiaal aanwezige zilverionen neemt de groei van bacteriën direct af. De werking wordt niet beïnvloed door reiniging van de plaat.

Reageer op dit artikel