nieuws

Boeketten op ManagementSupport.nl

Faciliteren

Voor jarige, zieke, jubilerende of gewoon aardige collega’s die een bloemetje verdienen kun je terecht op ManagementSupport.nl.

Voor jarige, zieke, jubilerende of gewoon aardige collega’s die een bloemetje verdienen kun je terecht op ManagementSupport.nl.

BLOEMEN MET EXTRA’S

De mooiste boeketten kun je online bestellen op ManagementSupport.nl. Voor je collega’s of om het kantoor op te vrolijken met steeds weer een ander boeket. In Zakendoen vind je nu maar liefst twee bloemenshops: Bouquet Expressions en Monteverde. Beide leveranciers bieden een ruime keus dagverse en eersteklas boeketten. Je hebt keus uit verschillende gemengde boeketten en je kunt leuke extraatjes laten meesturen: knuffelbeesten, wenskaarten, wijn of champagne, chocolade. De bloemen met het geschenk worden daarna opgestuurd in een feestelijke doos.

De boeketten worden binnen 24 uur bezorgd: als je vóór 17.00 besteld worden de bloemen de volgende dag afgeleverd. De 24-uurs service geldt alleen niet op zondag en maandag.

Reageer op dit artikel