nieuws

CJP voor volwassenen

Faciliteren

Sinds kort kunnen bedrijven voor hun werknemers een Bedrijfs Cultureel Abonnement (BCA) nemen. Daarmee kunnen medewerkers naar voorstellingen met korting tot vijftig procent.

Sinds kort kunnen bedrijven voor hun werknemers een Bedrijfs Cultureel Abonnement (BCA) nemen. Daarmee kunnen medewerkers naar voorstellingen met korting tot dertig procent. De BCA geldt alleen voor bedrijven met meer dan 100 werknemers.

Het BCA is een idee van de Stichting Stimulering Kunst en Cultuur. Een bedrijf dat een abonnement neemt betaalt jaarlijks 4,25 euro voor iedere werknemer. Die krijgt in ruil daarvoor twee keer per jaar een magazine met het hele aanbod. Daaronder zijn toneel, musicals, musea, ballet, cabaret en concerten in heel Nederland.

Via intranet krijgen de deelnemers ook nog lastminute-acties en extra aanbiedingen.

Meer weten? Kijk op de site van BCA.

Reageer op dit artikel