nieuws

Een housekeeper op kantoor

Faciliteren

Iemand die op kantoor allerlei werkzaamheden verricht: licht schoonmaakwerk, de vergaderzaal klaarmaken, post bezorgen, een lunch klaarmaken of kantoorartikelen bestellen. Dat doet de housekeeper van Home at the Office, een nieuwe facilitaire dienst.

Iemand die op kantoor allerlei werkzaamheden verricht: licht schoonmaakwerk, de vergaderzaal klaarmaken, post bezorgen, een lunch verzorgen of kantoorartikelen bestellen. Dat doet de housekeeper van Home at the Office, een nieuwe facilitaire dienst.

De housekeepers van Home at the Office hebben een zakcomputer (PDA) waarmee ze online overal het werkprogramma van die dag kunnen oproepen. Ook de opdrachtgever heeft hier inzage in, zodat hij de housekeeper rechtstreeks nieuwe taken kan geven of een opdracht kan veranderen.

Elk bedrijf kan zijn eigen Servicepakket samenstellen. Als de housekeeper vakantie heeft, komt er een ander.
Meer informatie vind je op de site van Home at the Office.

 

Reageer op dit artikel