nieuws

Etiquettekalender

Faciliteren

Hoe hoort het? is een vraag die veel secretaressen zichzelf stellen. De Etiquette Scheurkalender 2002 geeft antwoord.

Hoe hoort het? is een vraag die veel secretaressen zichzelf stellen. Maar ook managers en collega’s nemen vaak aan dat de secretaresse het allemaal wel weet. Een tip: hang de Etiquette Scheurkalender 2002 op kantoor.

ELKE DAG EEN TIP

Het lijkt wat achterhaald maar etiquetteregels leven nog steeds. Ook in het zakelijk leven kom je regelmatig situaties tegen waarbij je denkt: ‘Hoe hoort het?’. Wanneer gebruik je bijvoorbeeld titulatuur in correspondentie? Welke tafelmanieren hanteer je als je een diner hebt met belangrijke zakenrelaties? En, hoor je je manager wel of niet te zoenen op zijn verjaardag? De etiquettekalender geeft jou en je collega’s een jaar lang elke dag een antwoord op praktische etiquettevragen, over onderwerpen zoals het versturen van kerstkaarten en het dragen van de juiste kleding bij verschillende gelegenheden.

Je kunt de Etiquette Scheurkalender 2002 kopen bij winkels en boekhandels voor fl 27,90 (Euro 12,66) of bestellen via de website Omgangsvormen.

Reageer op dit artikel