nieuws

Hét uitzendbureau van 2006 is….?

Faciliteren

Wat is jouw ervaring met uitzendbureaus? Springt er volgens jou echt eentje uit qua dienstverlening, hulpvaardigheid en bereikbaarheid bijvoorbeeld? Breng je stem uit op www.uitzendbureauvanhetjaar.nl en zorg ervoor dat jouw favoriet de titel: Uitzendbureau van het jaar 2006 wordt.

Wie wordt hét uitzendbureau van 2006?
Wat is jouw ervaring met uitzendbureaus? Springt er volgens jou echt eentje uit qua dienstverlening, hulpvaardigheid en bereikbaarheid bijvoorbeeld? Breng je stem uit op www.uitzendbureauvanhetjaar.nl en zorg ervoor dat jouw favoriet de titel: Uitzendbureau van het jaar 2006 wordt.

Prijzen


Zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers van bedrijven kunnen een stem uitbrengen op het Uitzendbureau van het Jaar 2006. Als je op de site een bureau selecteert kun je vervolgens aan geven waarom je dit bureau de moeite waard vindt. Is de begeleiding goed? Of de flexibiliteit, het gemak van inschrijven of vind je de website het beste van alles? Na de nominatie van jouw favoriete bureau ontvang je eind april een e-mail met het vervolgonderzoek en ding je mee naar mooie prijzen, zoals een notebook of de Motorola C3.

Stemmen


Begin juni wordt via de landelijke media bekend gemaakt wie uitzendkrachten en opdrachtgevers hebben gekroond tot ‘Uitzendbureau van het Jaar 2006’. De verkiezing wordt georganiseerd door Q&A Research & Consultancy in samenwerking met Flexmarkt. Meedoen kan tot 26 april. Daarna sluit het vooronderzoek en begint het stemmen op de genomineerde bureaus. De prijsuitreiking is op 14 juni.


Meer info: www.uitzendbureauvanhetjaar.nl.

Reageer op dit artikel