nieuws

Kantoorartikelen op ManagementSupport.nl

Faciliteren

ManagementSupport.nl maakt online zakendoen steeds makkelijker. Je kunt nu alles voor kantoor bestellen op ManagementSupport.

ManagementSupport.nl maakt online zakendoen steeds makkelijker voor jou. Alles wat je nodig hebt voor kantoor kun je nu bestellen op ManagementSupport.nl. Binnen 24 uur bij jou op kantoor en, als je voor meer dan fl. 100,- besteld, gratis bezorgd.

ONLINE KANTOORARTIKELEN

Op ManagementSupport.nl kun je online de kantoorartikelen van het Centraal Inkoop Bureau bestellen. Je vindt de producten op de Kantoorzaken-pagina en in Zakendoen. Klik op Kantoorartikelen en je komt in de online shop.
WAT KUN JE VINDEN?

In de shop vind je een uitgebreid aanbod van kantoorartikelen. Om snel en makkelijk te zoeken zijn alle producten onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo vind je bijvoorbeeld onder Inrichting kantoormeubilair en onder Visueel allerlei visuele hulpmiddelen voor presentaties. Maar er is nog veel meer te vinden in de shop: computersupplies, kantoormachines, archiefbenodigdheden, schrijfwaren.

ZOEKEN EN BESTELLEN

De kantoorartikelen die je wilt bestellen plaats je op je bestellijst. Voordat je deze verstuurt, vul je het factuur- en afleveradres in. Dat hoeft alleen de eerste keer dat je bestelt, daarna worden je inloggegevens onthouden. Ook worden je meest geplaatste bestellingen in je eigen ‘Top Tien’ bewaard, handig voor de volgende keer. En online kantoorartikelen bestellen gaat lekker snel, alles wordt binnen 24 uur bezorgd.

Heb je vragen over de kantoorartikelen shop? Mail ze naar managementsupport@wolters-kluwer.nl

Reageer op dit artikel