nieuws

Kantoorartikelen vaker online besteld

Faciliteren

Aan een gemiddelde werkplek ben je al snel 1700 gulden kwijt. Benodigde artikelen worden steeds vaker online besteld.

Aan een gemiddelde werkplek is je organisatie al snel 1700 gulden kwijt. De benodigde artikelen worden steeds vaker online besteld.

KOSTEN WERKPLEK

Een gemiddelde werkplek blijkt aardig wat te kosten. Voor elke werkplek geeft je organisatie jaarlijks 1709 gulden uit aan kantoorartikelen. De kosten per werknemer zijn lager dan die van de wekplek. Omdat veel werkplekken door meerdere mensen worden gebruikt geven bedrijven jaarlijks per werknemer een kleine duizend gulden uit.

ONLINE INKOPEN

De kantoorartikelen worden voornamelijk via de kantoorvakhandel gekocht maar steeds vaker bestellen bedrijven kantoorbenodigdheden via internet. Vorig jaar verdubbelde het aantal bedrijven dat online inkoopt: vijf procent in de afgelopen twaalf maanden tegen twee en half procent een jaar eerder. Online winkelen is aantrekkelijk voor organisaties om snel te zoeken in het kantoorartikelenaanbod, om prijzen te vergelijken en offertes aan te vragen.

Reageer op dit artikel