nieuws

Kinderopvang via internet

Faciliteren

Kinderopvang voor jezelf of voor de werknemers van je organisatie, kun je regelen via het internet.

Kinderopvang voor jezelf of voor de werknemers van je organisatie, kun je online regelen op de website Kinderopvang Online, voor ouders én werkgevers.

VOOR WERKGEVERS

Steeds meer bedrijven bieden kinderopvang als secundaire arbeidsvoorwaarde aan. Prachtig, maar het kan een extra taak betekenen voor de afdeling personeelszaken of het secretariaat. Je organisatie kan er voor kiezen de regelzaken uit te besteden. Een gespecialiseerd bedrijf is Kinderopvang Online. Bedrijven kunnen een abonnement nemen en betalen een bepaald bedrag per dossier. De organisatie heeft alleen een sturende functie en wordt door Kinderopvang Online structureel geinformeerd en gevraagd zaken goed te keuren voor deze worden uitgevoerd. Werknemers die kinderopvang nodig hebben, selecteren zelf een kinderdagverblijf en melden zich aan via de inlogcode van de organisatie. Kinderopvang Online regelt de zaken verder.

Veel communicatie wordt online afgehandeld, zo kun je online je organisatie opgeven, kinderdagverblijven zoeken en aanvragen doen. Ook wordt je via e-mail op de hoogte gehouden van alle zaken die Kinderopvang Online voor je organisatie regelt.

VOOR OUDERS

Als ouder kun je zoeken in een uitgebreid bestand met kinderopvangvestigingen in heel Nederland. Je kunt een kinderopvangvestiging(en) selecteren en online een aanvraag bij deze instellingen indienen. De status van jouw aanvraag kun je daarna op elk moment online raadplegen. Ook de plaatsing en wijzigingen in de opvang en de stopzetting wordt via internet geregeld.

Reageer op dit artikel